Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 24 godzin
Wysyłka: Wysyłka gratis!

Jagnięcina z batatami i miętą – monoproteinowa, lekkostrawna karma dla zdrowia i energii Twojego pupila!

Najwyższej jakości świeżo przygotowana jagnięcina, gotowana w łagodnej temperaturze 82°C, aby chronić cenne białko, zwiększyć strawność i uwydatnić naturalny smak. To lekkostrawne mięso bogate w składniki odżywcze, witaminę B12 i żelazo, które wspomagają prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego i produkcję czerwonych krwinek.

Monoproteinowa receptura – idealna dla psów z wrażliwym układem trawiennym i alergiami pokarmowymi!

Główne składniki i ich korzyści:
Świeżo przygotowana jagnięcina (min. 26%) – etycznie pozyskiwane, wysoce przyswajalne białko
Bataty – źródło węglowodanów złożonych i witamin z grupy B
Mięta – wspiera trawienie, bogata w żelazo oraz witaminy A i C
Suplement Omega-3 – wspomaga zdrową skórę i sierść
Prebiotyki MOS i FOS – korzystny wpływ na florę jelitową i trawienie
Naturalna konserwacja – wyciąg z rozmarynu bez sztucznych barwników i konserwantów

Doskonała dla psów z alergiami i wrażliwym układem pokarmowym!

Składniki:

Jagnięcina 50% (w tym świeżo przygotowana jegnięcina 30%, suszona
jagnięcina 18%, bulion jagnięcy 2%), bataty (23%), groszek (9%), białko
grochu, ziemniaki, siemię lniane, pulpa buraczana, suplement omega-3,
minerały, mięta (0,2%), fruktooligosacharydy (FOS, 96 mg/kg),
mannanooligosacharydy (MOS, 24 mg/kg)

Dodatki dietetyczne (na kg)

Witaminy: witamina A 15000 j.m.,
witamina D3 2000 j.m.,
witamina E 95 j.m.
Pierwiastki śladowe: cynk
(jednowodny siarczan cynku) 50 mg,
żelazo (jednowodny siarczan żelaza
(ii)) 50 mg, mangan (jednowodny
siarczan manganu) 35 mg, jod
(bezwodny jodan wapnia) 1 mg, selen
(selenin sodu) 0,3 mg

SKŁADNIKI ANALITYCZNE

Białko surowe .............. 26%
T ł u s zc z s u ro w y . . . . . . . . . . . . . 14 %
Włókno surowe ............. 3%
Popiół surowy ............... 10%
Wilgotność ................... 8%
NFE ............................. 39%
E n e rg i a m e t a b o l i c z n a . . . . 374 kc a l / 10 0 g
Kwasy tłuszczowe omega-6 .. 1,6%
Kwasy tłuszczowe omega-3 .. 1,4%
Wapń ........................... 2%
Fosfor ........................... 1,2%