-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.GA Pet Food Partners
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Jagnięcina z batatami i miętą – monoproteinowa, lekkostrawna karma dla zdrowia i energii Twojego pupila!
Najwyższej jakości świeżo przygotowana jagnięcina, gotowana w łagodnej temperaturze 82°C, aby chronić cenne białko, zwiększyć strawność i uwydatnić naturalny smak. To lekkostrawne mięso bogate w składniki odżywcze, witaminę B12 i żelazo, które wspomagają prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego i produkcję czerwonych krwinek.
Monoproteinowa receptura – idealna dla psów z wrażliwym układem trawiennym i alergiami pokarmowymi!
Główne składniki i ich korzyści:
✔ Świeżo przygotowana jagnięcina (min. 26%) – etycznie pozyskiwane, wysoce przyswajalne białko
✔ Bataty – źródło węglowodanów złożonych i witamin z grupy B
✔ Mięta – wspiera trawienie, bogata w żelazo oraz witaminy A i C
✔ Suplement Omega-3 – wspomaga zdrową skórę i sierść
✔ Prebiotyki MOS i FOS – korzystny wpływ na florę jelitową i trawienie
✔ Naturalna konserwacja – wyciąg z rozmarynu bez sztucznych barwników i konserwantów
Doskonała dla psów z alergiami i wrażliwym układem pokarmowym!
Składniki:
Jagnięcina 50% (w tym świeżo przygotowana jegnięcina 30%, suszona
jagnięcina 18%, bulion jagnięcy 2%), bataty (23%), groszek (9%), białko
grochu, ziemniaki, siemię lniane, pulpa buraczana, suplement omega-3,
minerały, mięta (0,2%), fruktooligosacharydy (FOS, 96 mg/kg),
mannanooligosacharydy (MOS, 24 mg/kg)
Dodatki dietetyczne (na kg)
Witaminy: witamina A 15000 j.m.,
witamina D3 2000 j.m.,
witamina E 95 j.m.
Pierwiastki śladowe: cynk
(jednowodny siarczan cynku) 50 mg,
żelazo (jednowodny siarczan żelaza
(ii)) 50 mg, mangan (jednowodny
siarczan manganu) 35 mg, jod
(bezwodny jodan wapnia) 1 mg, selen
(selenin sodu) 0,3 mg
SKŁADNIKI ANALITYCZNE
Białko surowe .............. 26%
T ł u s zc z s u ro w y . . . . . . . . . . . . . 14 %
Włókno surowe ............. 3%
Popiół surowy ............... 10%
Wilgotność ................... 8%
NFE ............................. 39%
E n e rg i a m e t a b o l i c z n a . . . . 374 kc a l / 10 0 g
Kwasy tłuszczowe omega-6 .. 1,6%
Kwasy tłuszczowe omega-3 .. 1,4%
Wapń ........................... 2%
Fosfor ........................... 1,2%